Vi på Skelleftestyling erbjuder dig att ta fram attraktiva produktbilder inför nästa katalog eller webbkampanj. Vi vet vikten av säljande bilder i dagens mediabrus och kan hjälpa dig att sticka ut. Som din kreativa partner kan vi hjälpa dig med idé, location, setdesign och produktstyling. Vi har goda relationer till fotografer och kan koppla ihop dig med rätt team.

Ett urval av kunder som anlitat oss för styling i samband med marknadsföring:

Vonessen Design , Eldstickan, Partaj, Smålandsvillan, Coop Nord

Företagets lokaler för dig och dina medarbetare är en otroligt viktig plats. Ett Kontor med enbart funktionalitet är inget vinnande koncept i längden. Vi på SkellefteStyling är övertygade om att införa en trivsam inredning ger medarbetaren en positiv påverkan som för verksamheten i rätt riktning.

Vi kan hitta bra lösningar för just ditt företag, önskas tex ett vilorum eller plats för en social medverkan efter arbetstid. Att erbjuda vackra lokaler ger ditt företag och varumärke ett seriöst starkt intryck. Även till dig som vill hyra ut lokaler kommer priset och efterfrågan ge effekt om vi stylar en annars trött lokal till några extra. Kontakta oss som berättar vi mer.

Konsultation – 1500 kr fastpris

För er som vill ha hjälp med montering och möblering som är anpassade till er bostad men behöver göra vissa justeringar för att nå bästa möjliga resultat.

 

För er som har en tom bostad eller som har behov av att byta ut största delen av din inredning. Vi hjälper er med montering och möblering med tjänsten fullstyling kommer ni kunna få en vackert, trivsamt och funktionellt hem.

För er som behöver hjälp med montering och möblering och de sista detaljerna samtidigt som ni ser till att få en professionell finnish i inredningen.

Vi adderar allt från mattor, gardiner, dekoration, snittblommor för att skapa den ultimata helheten för att skapa en trivsamt hem.